Share

Je rijbewijs halen bij Simon Loos en dan nog een baan ook.

WOGNUM – Les met Loos. Zo heet het opleidingsprogramma bij Simon Loos dat jou klaarstoomt voor een dynamische baan als vrachtwagenchauffeur. Want als beroepschauffeur kun je letterlijk én figuurlijk alle kanten op. Alleen al bij Simon Loos zoeken we chauffeurs voor de divisies winkeldistributie, netwerktransport, drankenlogistiek en bulktransport.

𝗗𝗼𝗲 𝗺𝗲𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗟𝗲𝘀 𝗺𝗲𝘁 𝗟𝗼𝗼𝘀

Zie jij jezelf wel zitten achter het stuur? Dan is Les met Loos iets voor jou! Via Les met Loos kun je voordelig je C- en CE-rijbewijs halen op één van onze standplaatsen bij jou in de buurt. De opleiding is te combineren met je huidige baan of je kunt meteen bij ons in de dienst komen. Lees hier meer: www.werkenbijsimonloos.nl/les-met-loos

𝗜𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝗲𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗰𝗵𝗮𝘂𝗳𝗳𝗲𝘂𝗿𝘀

Heb je je papieren al op zak? Ook dan blijven wij je goed begeleiden. Alle chauffeurs die bij Simon Loos in dienst komen krijgen een introductiecursus van onze chauffeurstrainers. Zij vertellen alle ins en outs over ons materieel en begeleiden jou met de eerste meters in onze vrachtwagens.

𝗛𝗮𝗮𝗹 𝗷𝗲 𝗰𝗼𝗱𝗲 𝟵𝟱 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻

Onze chauffeurstrainers geven ook intern de code 95-trainingen. Heb je daarnaast extra tips en tricks nodig? Dan staan de chauffeurstrainers van Simon Loos altijd klaar om je te begeleiden. Samen gaan we altijd veilig de weg op.

Totaal aantal keren gelezen: 73 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen