Je rijbewijs halen bij Simon Loos en dan nog een baan ook.

WOGNUM – Les met Loos. Zo heet het opleidingsprogramma bij Simon Loos dat jou klaarstoomt voor een dynamische baan als vrachtwagenchauffeur. Want als beroepschauffeur kun je letterlijk รฉn figuurlijk alle kanten op. Alleen al bij Simon Loos zoeken we chauffeurs voor de divisies winkeldistributie, netwerktransport, drankenlogistiek en bulktransport.

๐——๐—ผ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—Ÿ๐—ฒ๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ผ๐˜€

Zie jij jezelf wel zitten achter het stuur? Dan is Les met Loos iets voor jou! Via Les met Loos kun je voordelig je C- en CE-rijbewijs halen op รฉรฉn van onze standplaatsen bij jou in de buurt. De opleiding is te combineren met je huidige baan of je kunt meteen bij ons in de dienst komen. Lees hier meer: www.werkenbijsimonloos.nl/les-met-loos

๐—œ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฐ๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐˜‚๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐˜‚๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜€

Heb je je papieren al op zak? Ook dan blijven wij je goed begeleiden. Alle chauffeurs die bij Simon Loos in dienst komen krijgen een introductiecursus van onze chauffeurstrainers. Zij vertellen alle ins en outs over ons materieel en begeleiden jou met de eerste meters in onze vrachtwagens.

๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿต๐Ÿฑ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป

Onze chauffeurstrainers geven ook intern de code 95-trainingen. Heb je daarnaast extra tips en tricks nodig? Dan staan de chauffeurstrainers van Simon Loos altijd klaar om je te begeleiden. Samen gaan we altijd veilig de weg op.