0
Share

Inflatiecorrectie bij Ziggo, tarieven gaan per 1 juli met 8.5% omhoog

WEST-FRIESLAND – Overal stijgen de prijzen; van je energieverbruik, de boodschappen tot je sportabonnement. Dat noemen we inflatie. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) berekent elk jaar hoeveel duurder het leven geworden is ten opzichte van het vorige jaar. Het wijzigen van de prijzen als gevolg van de inflatie noemen we inflatiecorrectie.

Met ingang van 1 juli 2023 past Ziggo daarom een inflatiecorrectie van gemiddeld 8,5% toe op de prijzen van haar pakketten en de beltarieven. Dit is volgens de algemene voorwaarden en blijft Ziggi met de wijziging binnen het gemiddelde 2022 CBS inflatiecijfer van 10%.

Overstappen heeft geen zin

Voor de mensen die nu denken, ‘ik ga overstappen’ zullen van de koude kermis thuiskomen, ook de overige providers zullen de prijzen fors verhogen.

Totaal aantal keren gelezen: 230 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen

Reageer op dit bericht