Hij is er weer!! De ‘VMB (vrijdagmiddagborrel) Medemblik’

MEDEMBLIK – Na een aantal jaar voornamelijk DJ’s in de nachtelijke uurtjes te zijn geweest hadden we op een gegeven moment geen zin meer om tot 04;00 in de nacht in een discotheek te draaien. (Milco Leijen & Jelle van Buuren). 

Daarentegen ontstond diezelfde periode wel de behoefte om na een week hard werken het weekend goed in te luiden. En zo is de VMB in de zomer van 2019 ontstaan. Een vrijdagmiddagborrel waar werd ‘begonnen met drankje en eindigen met een dansje’. Na 7 fantastische edities in Stadsbrouwerij Radboud met een groot gezelschap van mensen die ook het weekend met een drankje en dansje wilden beginnen was het concept officieel een feit.

Milco Leijen , co-owner van VMB: “Door de corona waren we genoodzaakt het even over een andere boeg te gooien, daarom hebben we in die periode 9 online edities georganiseerd in samenwerking met Pieter Ratten van PSL-Licht en Geluid genaamd de VMB ✘ Live Sessions. Tijdens deze online vrijdagmiddagborrel’s nodigden we elke keer een andere artiest uit. O.a Shalisa (Junior songfestival) , Sven The Pianoman (ex Booming Pianos) en CINDY hebben opgetreden. Elke editie keken er ongeveer 200 mensen, ook een leuk succes dus!

Frisse start in de vernieuwde Brouwerij Radboud

En nu is de VMB weer terug! In een volledig vernieuwde Brouwerij Radboud trappen,’we 1x per 6 weken het weekend af met een koud biertje, wijntje, cocktail en vice versa. Er zijn altijd meerdere DJ’s aanwezig & we regelen een live artiest zodat je optimaal het weekend kunt beginnen.

Aanstaande vrijdag (20 mei) staat er een nieuwe VMB op de planning en komt niemand minder dan Xerxes (25.000.000+ Spotify streams langs. Helaas is deze editie al wel uitverkocht, maar er zullen nog wel een select aantal kaarten aan de deur beschikbaar zijn.

De data van de volgende edities zullen we bekend maken via Instagram. Wil je op de op de hoogte blijven? Volg de VMB dan overal via de social media.