Het wil maar niet lukken bij Strandvogels, nu was VVS’46 met 7-2 te sterk

ONDERDIJK – De competitie lag een weekje stil, maar helaas heeft dat niet alle problemen van Strandvogels op kunnen lossen. Natuurlijk was het geen a-b-c-tje dat Strandvogels in Spanbroek even drie punten zou gaan ophalen, VVS ’46 was tenslotte niet voor niets medekoploper. Daarbij was het track record van Strandvogels in Spanbroek niet bepaald positief. Maar dan nog hoop je natuurlijk wel dat een stuntje er in zit. En die had er in kunnen zitten als het niet ook nog eens ontzettend had tegen gezeten.

De wedstrijd begon met een minuut stilte vanwege de plotseling en veel te jong overleden Marco Dudink, oud speler van Strandvogels. Strandvogels wenst zijn familie, vrienden en andere nabestaanden veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies.

Het wachten is dus nog steeds op de eerste overwinning in de 3e klasse. Het zou mooi zijn als dat volgende week kan worden afgevinkt als Schagen United op bezoek komt in Onderdijk.

VVS ’46 1 – Strandvogels 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zondag 30 oktober 2022
Uitslag: 7-2 (2-0)
Scoreverloop: 1-0; 2-0; 3-0; Jordy Weel 3-1; 4-1; Bryan Broedersz 4-2; 5-2; 6-2; 7-2

Selectie:
Edwin Hoogland; Bram Koomen (Mitch Hofland), Niek Broersen, Tigo Harder en Merlijn Weel; Jan Ruiter (Givano Lubbe), Bryan Broedersz, Gerald Broedersz en Matthijs Huisman (Max van Kampen); Jordy Weel (Tijmen de Kroon) en Dawid Zerek