Havens Medemblik krijgt 7.5 van Watersport-TV, ‘konden zelfs op de iPad tv kijken’

MEDEMBLIK – De aankomende tijd gaat de crew van Watersport-TV regelmatig afmeren in de jachthavens van Nederland, Medemblik mocht de spits afbijten in deze nieuwe serie havens reviews. Watersport-TV gaat de havens beoordelen op o.a. de faciliteiten in de havens, de prijs-kwaliteitverhouding maar ook hoe het met de gastvrijheid van de havens in gesteld. Dit alles samen krijgt dan een rapportcijfers.

De crew van Watersport-TV was al eerder in de haven van Medemblik, dat was in 2020. Nu meldde de crew zich weer om voor de 8 meter lange redactieboot een ligplaats te regelen. Volgens het rapport werd er alle tijd voor genomen om een mooi plekje te vinden voor de boot, in totaal moest de crew 17,34 euro afrekenen, 13,64 euro voor de ligplaats en 3,70 euro toeristenbelasting.

Over de faciliteiten die de havens van Medemblik de passanten biedt niets meer dan lof, waar in veel havens de Wifi te wensen overlaat kon de crew in Medemblik probleemloos TV kijken via de iPad. Zag de crew dat de steigers in de Westerhaven nieuw en breed zijn en zelfs voorzien van zij-steigers wat het voor de passanten handig maakt om van boord te komen.

Het sanitair en de sanitairruimte van Westerhaven kreeg wat kritiek, deze is niet de jongste en de modernste meer maar ziet er volgens de crew van Watersport-TV. Wel kreeg de aanwezigheid van een doucheplek voor honden een duim omhoog.