Weerbericht Medemblik: minder warm, vannacht mogelijk (onweers)buien

MEDEMBLIK – Vanochtend is het in het noordoosten zonnig en in het zuidwesten half tot zwaar bewolkt. In het zuidwesten komt een enkele (onweers)bui voor. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6. Vanmiddag is er af en toe zon met later in het zuiden enkele (onweers)buien. De middagtemperaturen lopen uiteen van 22°C langs de kust tot 31°C langs de oostgrens. Er staat een matige zuidwestenwind, aan de kust is de wind eerst vrij krachtig. Morgenavond zijn er vooral in het zuiden en oosten enkele onweersbuien. Plaatselijk valt veel regen en is hagel mogelijk. Boven land is er weinig wind, aan de kust staat een matige zuidwestenwind.

Komende nacht zijn er enkele onweersbuien waarbij plaatselijk veel regen kan vallen en lokaal hagel kan voorkomen. De minima liggen rond 17°C. Er is weinig wind, aan de zuidwestkust staat later een matige noordwestenwind.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het westen en noorden perioden met regen. Er staat een matige zuidwestenwind, aan de westkust een matige tot vrij krachtige noordwestenwind. Morgenmiddag is het bewolkt met perioden met regen. In het zuidwesten wordt het later droog. In totaal kan er donderdag ca. 20 mm regen vallen. Met middagtemperaturen van 18°C langs de kust tot 22°C langs de oostgrens is het vrij koel. Er staat een matige west- tot noordwestenwind, aan de kust is de wind vrij krachtig.

Morgenavond is het bewolkt en in het noordoosten en oosten regent het eerst nog. Boven land is er weinig wind, aan de kust staat een matige noordenwind. (Bron: KNMI)

https://www.weerstationmedemblik.nl/index.php?frame=Regenradar&theme=dark&lang=nl-nl&units=metric

Loading