Hakenkruizen op verkiezingsposters D66, ‘wie doet zoiets’

MEDEMBLIK – In heel West-Friesland is het raak, op de verkiezingsposters van D66 voor de Provinciale Staten hebben mensen die het niet eens zijn met de politieke gedachten van D66 hakenkruizen gespoten.

In de gemeente Medemblik is op het grote verkiezingsbord aan de Overtoom ook een hakenkruis gespoten. Wie dit gedaan heeft is onduidelijk en ook de reden waarom tast men in het duister, vooral omdat D66 geen rechtse partij is zoals de PVV en Forum voor Democratie.

Het is niet de eerste keer dat verkiezingsposters worden misbruikt, tijdens de vorige landelijke verkiezingen plakten mensen van Forum voor Democratie zonder enige vorm van gene hun poster over die van de andere partijen, en ook werden posters van deze partij op plaatsen aangetroffen waar een plakverbod voor geldt.

Update: Geert Mos, fractievoorzitter van D66 in de gemeente Medemblik reageert door te stellen dat mensen die dit doen toch eigenlijk sneue mensen zijn. ‘Je hoeft het niet eens te zijn met een politieke partij, maar dan nog doe je dit niet,’ aldus Geert Mos die hoopt dat zo snel mogelijk er een nieuwe affiche wordt geplakt op het bord.

3 gedachten over “Hakenkruizen op verkiezingsposters D66, ‘wie doet zoiets’

  1. Ik riep het 4 jaar terug al naar een stel van die jonge posterplakkende leeghoofden; De bruinhemden zijn terug! Zie afgelopen 4 jaar dat ze er steeds openlijker voor uitkomen, met omvolkingstheorieën en Madagaskerprotocol. En dat in de gemeente met een heel actief oorlogsmuseum…

  2. Het is nog dom volk ook wat dit is geen hakenkruis, die is andersom. Dit is een swastika.

Reacties zijn gesloten.