Gratis advies over energie besparen inclusief waardebon nog steeds beschikbaar

MEDEMBLIK – De gemeente helpt u graag met het verlagen van uw energiekosten en het verhogen van uw wooncomfort. Dat is goed voor uw portemonnee en voor het klimaat. Doet u mee?

Door de hoge energieprijzen willen steeds meer mensen besparen op de energiekosten. Dat kan door het treffen van grote, maar zeker ook door het treffen van kleine maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan radiatorfolie of tochtstrippen.

Energie-advies

Om optimaal te besparen, geeft de gemeente gratis energie-advies aan haar bewoners. Naast een advies ontvangen bewoners ook een waardebon van €70.

Hoe werkt het?

Bij deze actie komt er een energieadviseur bij u thuis. Huurders krijgen advies over de kleine maatregelen en tips over energiezuinig wassen, koken en verwarmen.  Met dit advies en tips kunt u veel geld besparen. Woningeigenaren krijgen daarnaast ook advies met welke grote maatregelen zoals isolatie, zonnepanelen en warmtepomp ze energie kunnen besparen.

Voor het advies komt een energieadviseur van Susteen bij u langs. Het bezoek is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Na afloop ontvangt u een rapport per email. Daarnaast kunt u met de waardebon ook energiebesparende producten kopen in de webshop van Winst uit je Woning .

Voor woningeigenaren zijn ook nog losse waardebonnen beschikbaar. Voor huurders alleen in combinatie met een adviesgesprek.

Aanmelden voor de actie?

U kunt zich hier aanmelden. Wacht niet te lang want de voorraad is beperkt en op = op.