Weerbericht Medemblik: vanmiddag kans op een bui mogelijk met onweer

MEDEMBLIK – In de ochtend is het in de oostelijke helft van het land bewolkt en in het noordoosten valt eerst nog wat regen. In de westelijke helft van het land schijnt de zon, maar in het westen ontstaan er aan het eind van de ochtend enkele buien. De wind wordt west tot zuidwest en matig. In de middag hebben we een afwisseling van zon en wolken en er trekken enkele buien noordoostwaarts, plaatselijk met onweer en windstoten De middagtemperatuur varieert van 19°C vlak aan zee tot 23°C in het zuidoosten. De west tot zuidwestenwind is matig.

In de avond zijn er opklaringen, maar in het oosten ook nog enkele buien. Boven land is er weinig wind, aan zee is de wind zuidwest en matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. Morgennacht is er  landinwaarts plaatselijk kans op mist. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C en er staat weinig wind. Morgenochtend is het zonnig en droog met weinig wind.

Morgenmiddag zijn er flinke zonnige perioden en de middagtemperatuur varieert van 22°C in het westen tot rond 25°C in het oosten. De wind draait van zuidwest naar zuidoost en is zwak tot matig.Morgenavond is het zonnig met een zwakke tot matige oostelijke wind. (Bron: KNMI)

Loading