Share

Gewonde fietser ongeval Medemblik is 74-jarige vrouw.

MEDEMBLIK – Het ongeval vrijdagochtend op de Hoogesteeg is een 74-jarige vrouw uit Medemblik. De vrouw liep bij het ongeval ernstig beenletsel op en moest onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis worden vervoerd.
De politie heeft de bestuurder van de vrachtwagen, een 43-jarige man uit Katwijk, aangehouden en op het politiebureau verhoord. De man is na het verhoor weer heengezonden. De VOA heeft het ongeval onderzocht en zal later  met haar bevindingen komen.
Lees ook: Fietser gewond na ongeval Hoogesteeg Medemblik
Wat wel duidelijk is, is dat de vrachtwagenchauffeur vanaf de verkeerde kant de Hoogesteeg benaderde, vanaf de Westersingel is het verboden om de Hoogesteeg op te rijden, maar veel vrachtwagenchauffeurs trekken er zich maar weinig van aan.
Lees ook: MORGEN!: ‘Wanneer gaat Medemblik eens handhaven’

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl