Geen zonnedak boven parkeerplaatsen, dat is roepen om ellende volgens bewoners Overtoom

MEDEMBLIK – Brievenbussen die worden gesloopt, vernielingen aan de flats zelf, maar ook tot vaak ’s avonds laat en in de nachten lawaai overlast veroorzaakt door jongeren. De bewoners van de Overtoom zijn het beu maar zien een nog groter probleem opdoemen als het nieuwe parkeerterrein in de Wieringermeer gerealiseerd gaat worden en die wordt voorzien van een zonnedak.

Het is een publiek geheim dat ’s avonds en ’s nachts het huidige parkeerterrein het territorium is van drugsdealers en drugsgebruikers, en dat zal enkel verder gaan toenemen als de nieuwe parkeerplaats met zonnedak gerealiseerd is. Volgens één van de bewoners van de Overtoom zal het parkeerplaats dan gaan worden gebruikt als jeugdhonk om alcohol te drinken, te blowen, pillen slikken en nog veel meer wat het daglicht niet kan verdragen.

Op de maandagochtenden ligt het huidige parkeerterrein soms al bezaaid met lege flessen volgens één van de Overtoombewoners, om van het geschreeuw, gegil en het crossen met auto’s ’s avonds en ’s nachts maar niet te spreken.

Wat deze bewoners betreft mag het parkeerplaats er gewoon komen maar dan wel zonder zonnedak want dat gaat enkel voor veel problemen zorgen is hun mening.

3 gedachten over “Geen zonnedak boven parkeerplaatsen, dat is roepen om ellende volgens bewoners Overtoom

  1. Niet alleen daar wordt in drugsgehandeld ook ’s avonds en ’s nachts op het parkeerterrein bij de muiter en op de vooroever

  2. Vergeet het parkje bij de begraafplaats niet. Daar wordt meer coke verkocht dan meel wordt gemalen in de molen

  3. Ja de molen maalt graan en daar komt ook wit poeder uit. Veel gezonder dan dat andere! Vanaf april zijn we weer open.

Reacties zijn gesloten.