Gaat Strandvogels de weg naar boven weer vinden? Voorbeschouwing St. George – Strandvogels

ONDERDIJK – Beide ploegen hebben tot nu toe 14 punten behaald deze competitie, maar de stemming bij Strandvogels en St. George zal wel wat verschillen. De Spierdijkers wonnen afgelopen zondag overtuigend met 1-5 op bezoek bij Ilpendam terwijl Strandvogels in eigen huis met 2-3 onderuit ging tegen ALC. En daarvoor speelde Strandvogels ook nog eens teleurstellend gelijk tegen KGB. Maar zoals eerder vermeld, veel ploegen ontlopen elkaar maar weinig in deze 4e klasse. De wereld kan er na een week ineens weer heel anders uit zien.

Lees ook: Strandvogels onderuit tegen ALC, Jordy Weel maakte zijn rentree

De competitie is nog jong, maar om mee te blijven doen om de titel zullen beide ploegen zondag geen genoegen willen nemen met een puntje. St. George niet omdat het wel eens een thuiswedstrijd zal willen winnen en Strandvogels niet omdat het de laatste weken al veel te veel (onnodig) puntverlies heeft geleden. Hoogste tijd dat de Vogels zich over het “uitcomplex Spierdijk” heen zetten. Geeft mij dan meteen weer genoeg inspiratie voor een leuk kop voor het wedstrijdverslag!

Op de foto: Spelmoment uit de wedstrijd tussen St. George en Strandvogels in het seizoen 2006-2007. Het werd toen 2-1 voor de thuisploeg, Joost Broedersz maakte de enige goal van Strandvogels. (Foto: v.v. Strandvogels)