Foodtrucks, dixilandband, maar vooral heerlijk eten tijdens Food aan de Kade in Medemblik

MEDEMBLIK – Voorzitter Bert de Jong van de S.T.E.M. in Medemblik wist het zeker, vrijdagavond wordt een groot succes. De weergoden zouden gaan meewerken, een heuse dixilandband die voor de muzikale noten zou gaan zorgen en vooral foodtrucks en de Medemblikker restaurants die de inwendige mens zouden gaan verwennen.

En de vooruitziende blik van Bert de Jong kwam uit. Onder heerlijke  subtropische temperaturen en met een swingend dixielandorkest beleefde de 13e Westfriese Waterweek in Medemblik gisteravond een fantastische opening met Food aan de Kade. Langs de Oosterhaven genoten vele honderden gasten en bezoekers van de diversiteit aan heerlijke gerechten bij de foodstands en foodtrucks, waarbij de nieuwe opzet enthousiast werd ontvangen. Wie culinair wilde, kon culinair met o.a. oesters, sushi of soep, maar er was ook meer dan genoeg belangstelling voor de hamburger foodtruck en de originele poffertjes kar. Kortom een gouden greep van de vrijwilligersorganisatie van de Waterweek Medemblik.

Vandaag maakt men zich op voor de nautische dag en het Oosterhavenconcert met Karin Bloemen en de uit Medemblik afkomstige Ivana Gonçalves Da Costa. Medemblik geniet onder deze tropische temperaturen weer van een fantastisch evenement!