Even geduld a.u.b.. de Keuterkermis staat al in de startblokken

keuter kermis 1

ONDERDIJK – Nog even doorbijten of je vermaken op de kermis in Wervershoof als soort van opwarmer voor de Keuterkermis in Onderdijk waar ook dit jaar weer flink wordt uitgepakt met een programma voor zowel jong als oud

De aftrap vind plaats op 8 september om 15.00 uur met een speeltuinfeest en om 20.00 uur met DOU Feest met als thema Après-ski. De visfanaten kunnen zich zaterdagochtend om 11.30 uur uitleven tijdens de Piet van der Gragt bokaal waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk baars te vangen en na afloop de zege vieren of de kater wegspoelen met het feest van de CHILL-IN dat om 15.00 uur begint. Om 16.00 uur begint het Beerpong toernooi dat tot 20.00 uur duurt en waarna het feest nog tot in de late uurtjes doorgaat.

Op zondag komen eerst de kleintjes aan de beurt met het kinderprogramma dat wordt georganiseerd door Zussenfeest bij de Zeedijk, dit begint om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Waarna de in Onderdijk wereldberoemde Dorpsquiz ‘Crazy Keut’ gaat beginnen.

Maandag, de laatste dag van de kermis, begint al om 11 uur met de Après-ski en om 12 uur met de seniorenbingo om daarna de inwendige mens te verwennen in Café De Zeedijk waar biefstuk op het menu staat.

Iedereen een hele fijne keuterkermis gewenst

Loading