Één van de meest opvallende huizen van Hauwert staat te koop

Een droom wordt werkelijkheid van wonen en werken in de natuur op een perceel van maar liefst 3000 m2 woongenot met parkachtige tuin en eigen eilandje….

HAUWERT – Zo omschrijft de makelaar het stulpje aan de Hauwert 106 in Hauwert. Een schitterend en bijzonder gelegen woon- en werk object, op 3000 m2 parkachtige tuin, waarbij iedere woning een eigen aparte ingang heeft, die naar wens met een bestaande interne deurverbinding verbonden kan worden. Een droom van vrij en ultiem wonen in een landelijke groene omgeving, op één van de mooiste landelijke woonlocaties, tussen de historische handelssteden Hoorn, Enkhuizen en Medemblik op 40 km van Amsterdam met een prima aansluiting op de snelweg.

Wonen, feesten, relaxen, exposities, noem het op het kan allemaal

Ideaal voor wonen en werken en/of in combinatie met een mogelijke B&B, atelier of praktijk. Ook ideaal als inpandige (zorg)woning. Het geheel is omringd met fraaie, groenblijvende beplanting, op een uniek en schitterend gelegen locatie. Vele creatieve mogelijkheden zijn denkbaar, en is uitermate geschikt voor creatieve beroepen met gebruik van eigen atelier en/of praktijkruimtes. Maar ook voor toerisme (B&B), en/of een trouwfeest, en/of een unieke romantische Bruidspaar-overnachting zijn er voldoende mogelijkheden.

RunkehlSteiner Vernissage Hochburg

Dit prachtige Landhuis met bijgebouwen ligt op 50 meter afstand aan het Natuurgebied Egboetswater. Een ideale plek om te wandelen of om zo maar even te ontspannen.

De vraagprijs van al dit moois? Slechts € 1.250.000 k.k. . Interesse, neem dan contact op met IQ Makelaars in Amsterdam

Foto’s: IO Makelaars Amsterdam