Druk bezochte extra disco-zwemavond Het Zwembad, bijna 200 bezoekers

MIDWOUD – Door het warme weer van afgelopen week besloot het bestuur van Het Zwembad in Midwoud/Oostwoud om een extra disco-zwemavond te organiseren, en dat was niet tegen dovemansoren gericht. Bijna 200 bezoekers en dat op een doordeweekse evenement. Voor de fans van de disco-zwemavond in Het Zwembad is er goed nieuws, aanstaande vrijdag 15 juli en op vrijdag 26 augustus zijn er weer de  volgende disco-zwemavonden.

Sponsorzwemmen

Maar het bruist van de activiteiten bij Het Zwembad, zo is er zaterdag 2 juli sponsorzwemmen, voor iedereen. Kom gezellig Het Zwembad steunen door mee te doen met het sponsorzwemmen.
Voor de kinderen is er een sponsor bingokaart. Geef je alleen of met een team op voor € 10 p.p. Opgeven bij Het Zwembad of stuur een app naar 06 4577 0893

Kampeernacht voor kinderen van groep 3 t/m groep 8

Op 8 juli is het weer tijd voor de kampeernacht op het terrein van Het Zwembad. Voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool mits in bezit van een zwemdiploma. Opzetten tent: 19.00 uur. Vertrek volgende ochtend: 8.30 uur.  Schrijf je in t/m 30 juni en pak de VROEGE VOGEL KORTING mee: € 8 (daarna € 11). Inschrijven kan t/m 6 juli. Haal het inschrijfformulier bij de kassa van het bad of download het hier. Afrekenen graag aan de kassa van het bad, liefst met pin.