DAS Medemblik start haar activiteiten voor vijftigplussers

das

MEDEMBLIK – Nu de maand september nadert en voor velen de vakantieperiode eindigt, is het weer tijd om actief te worden. Voor de vijftigplussers in Medemblik is er weer volop keus. Voor het komende seizoen heeft de stichting “De Actieve Senioren” (DAS) weer een attractief en afwisselend programma samengesteld.

Vijftigplussers Medemblik

Van maandag tot en met vrijdag kunnen vijftigplussers samen actief, creatief en educatief aan de slag. Zo is er elke maandagmorgen tafeltennis. Dinsdags kan men deelnemen aan Tai Chi, koersballen en volleybal, terwijl op woensdag volksdansen, Engelse les, schilderen, gym, sport en de laptopclub op het programma staan. Donderdag kunnen belangstellenden deelnemen aan gymmen en wenskaarten maken.

De activiteiten van de woensdag en donderdag vinden bijna allemaal plaats in het verenigingsgebouw “Sint Pieter”. Op vrijdag is er dan nog zwemmen bowlen. Alle activiteiten, met plaats en tijden, zijn te vinden op de DAS-kalender. Deze is verspreid onder de leden van de SVM (Senioren Vereniging Medemblik) en de KBO, maar ook te zien op hun websites en in die wijken van Medemblik waar veel ouderen wonen.

Mocht u geen exemplaar hebben ontvangen en heeft u wel belangstelling neem dan een kijkje op onze website: www.dasmedemblik.nl of neem contact op via info@dasmedemblik.nl .

Loading