Maud scaled
Alles draait om Maud en haar metabole ziekte. (Foto aangeleverd)

Maud Vic Super Sunday tegen metabole ziekte

‘T VELD -Metabole ziekte is nog een vrij onbekende ziekte en om meer aandacht te geven aan deze ziekte genereert de Nederlandse en Belgische Maud en Vic Foundation een actie om meer bekendheid aan deze ziekte die jonge kinderen treft, te genereren maar ook om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar deze ziekte.

Sven Baas is de vader van Twan en Maud. Zijn dochter Maud heeft een stofwisselingsziekte, of eigenlijk een metabole ziekte. Samen met de ouders van Vic uit België zijn zij de Maud en Vic Foundation gestart om een olievlek te laten ontstaan voor meer bekendheid en om onderzoek te steunen.

Maud Vic Super Sunday

Op zondag 17 september vindt er een behendigheid rit plaats in Noord-Holland die de naam Maud Vic Super Sunday krijgt! De deelnemende teams worden uitgedaagd om in een willekeurige auto de prachtige route te rijden EN opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Het is absoluut geen snelheidswedstrijd maar de teams die de opdrachten het beste uitvoeren, winnen prachtige prijzen. Voor deze Super Sunday heeft de organisatie alles uit de kast gehaald.

Wat dat dacht je van: 

  • * Live muziek
  • * Barbecue
  • * Goed doel steunen

En als klap op de vuurpijl gaat dus de volledige opbrengst naar het goede doel Maud & Vic Foundation. Dit om onderzoek naar de ongeneeslijke ziekte NKH te steunen.

Maar hoe ziet een (Maud Vic) Super Sunday er eigenlijk uit? Dat is een vraag die de ouders van Maud en Vic vaker krijgen. Op deze zondag 17 september gaan de deelnemers een behendigheidsrally rijden dwars door het prachtige Noord Holland. Waarbij veel telt, behalve de snelheid en de tijd om er te komen.

Genieten is het toverwoord en dat is precies wat de (nu al) tientallen deelnemers (ook) bij de finish kunnen doen. Daar staat een volledige, overheerlijke barbecue klaar en worden ze verwelkomd door een scala aan artiesten.

Zo treden de Magic Mondays, Sam de Wever en speciaal voor deze Super Sunday The Beamers op. Deze rasartiesten treden nog maar zelden op en speciaal voor deze dag is er dus een zeldzaam exclusief optreden.

Sven vertelt dat hij trots is dat zij een programma kunnen presenteren waar iedereen heel blij van gaat worden en waarvan veel mensen kunnen gaan genieten. 

Opgeven gaat heel makkelijk via www.maudvicfoundation.eu/supersunday

Loading