Share

Cyclomedia gaat foto’s maken in de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK – In maart en april maakt het Nederlandse bedrijf Cyclomedia Technology B.V. straatfoto’s in gemeente Medemblik. Met speciaal uitgeruste voertuigen worden 360 graden panorama straatfoto’s gemaakt vanaf de openbare weg. Als bewoner kunt u een korte periode hinder hebben van de activiteiten. Dit omdat de voertuigen een ontheffing hebben om ook over fietspaden/voetpaden/geslotenverklaring/voetgangersgebieden te rijden.

De foto’s die gemaakt worden, worden gebruikt voor inspectie en beheer van de buitenruimte en beeldende ondersteuning bij voor wetgeving. Maar bijvoorbeeld ook voor de ontwikkeling van ruimtelijke plannen, de voorbereiding van werkzaamheden in de openbare ruimte en andere (maatschappelijke) belangen.

Voordat Cyclomedia de opnamen beschikbaar stelt, worden herkenbare personen en kentekens van auto’s onherkenbaar gemaakt (‘geblurd’).

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl