Tuinfair Midwoud in het teken van ‘Flower Power’

MIDWOUD – Landgoed de Knap is de spectaculaire locatie voor de grootste Tuinfair van Nederland en België en zal dit jaar letterlijk en figuurlijk als groots decor fungeren tijdens het Pinksterweekend (4 t/m 6 juni). Het grote landgoed met de unieke West-Friese boerderij, prachtige oude boomgaard en groene weide is een wonderschoon decor waar ruim 150 standhouders met enorm veel enthousiasme, aandacht en passie hun diverse producten etaleren.

Tijdens de Pinksterdagen kunnen bezoekers genieten van de vele kramen met uiteenlopende artikelen en producten uit heel Nederland zoals bloemen, tuinplanten, kunst, potterie, (tuin)gereedschap, kleding, allerhande objecten voor huis en tuin en creatieve producten. Uiteraard zijn er kramen met de mooiste brocante en curiosa maar ook met heerlijke streekproducten uit West-Friesland en ver daarbuiten.

Verder zijn er groots opgezette terrassen waar professionele horeca-exploitanten hun heerlijkheden presenteren en foodtrucks met diverse gerechten. Voor kinderen zijn er tal van leuke activiteiten, zodat ook zij zich prima kunnen vermaken.

De organisatie bedenkt elk jaar een nieuw thema zodat er altijd een fris beeld ontstaat voor de trouwe bezoeker. De 20e editie met als thema “Flower Power” zal wederom groots worden neergezet. Het evenement trekt ieder jaar duizenden bezoekers en zal ook dit jaar weer een fantastisch evenement worden dat tot in de puntjes verzorgd is.

Omlijst door muziek en theater belooft deze 20e editie een grandioos festijn te worden voor jong en oud. De standhouders en de organisatie kijken er naar uit om u als bezoeker weer te mogen ontvangen.

Loading