Corona gooit roet in het eten van de Dickensmarkt

MEDEMBLIK – Na bijna twee jaar zonder STEM-evenementen was de feestelijke en drukbezochte intocht van Sinterklaas afgelopen zaterdag in Medemblik voorlopig het eerste en laatste evenement in 2021.Gelet op de geldende coronamaatregelen kan namelijk de Dickensdag in december helaas niet doorgaan.
Gelet op de nu geldende coronamaatregelen heeft de organisatie van de Dickensdag helaas moeten besluiten dit sfeervolle evenement ook in 2021 af te blazen. Het feit, dat de winkels om 18.00 uur en de horeca om 20.00 uur moeten sluiten met andere coronabeperkingen voor het organiseren van evenementen , maken het organiseren van deze Dickensdag helaas opnieuw onmogelijk. Een grote teleurstelling voor de vele vrijwilligers en hoopt het bestuur van STEM weer op een vol en volledig programma in 2022.
Deze intocht van Sinterklaas is hierdoor helaas het eerste en tevens laatste STEM-evenement in twee jaar en blijft het bewonderenswaardig waardig dat alle vrijwilligers toch steeds paraat blijven en de voorbereidingen treffen. Voor hen hopen we op een goed evenementenjaar 2022!