Column Anne de Bruin – v.d. Graaf: ‘Alternatieve 5 december’

Al enige tijd geef ik presentaties over zwerfvuil bij diverse groepen. Zo ben ik in oktober bij de seniorengroep in Nieuwe Niedorp. Ik vertel aan het eind dat ik een kleine vergoeding vraag, omdat ik spaar voor een spandoek over zwerfvuil. Na afloop komt Pe Kamp naar mij toe en zegt: “Je kenne wel bij mij op het skuurtje”.

Een geweldig aanbod! Drukkersbedrijf ROWA in Breezand hielp mij met het realiseren van dat spandoek. Op 5 december hebben we samen het spandoek bevestigd op dat oude schuurtje van Pe Kamp. Daar hangt dan mijn spandoek over zwerfvuil: 450cm lang en 80 cm hoog. Duidelijk zichtbaar voor iedereen, op een prachtige plek langs de N242 ter hoogte van Oude Niedorp.

Wat een geweldige 5 december!

Anne de Bruin-v.d.Graaf