Buitenterrein van JC Everland gaat worden opgeknapt

WOGNUM – De Lions Opmeer-Medemblik, Jongerencentrum Everland en de gemeente Medemblik slaan de handen in elkaar om in het komende jaar het buitenterrein van Everland op te knappen. De Lions stellen hiervoor de opbrengsten van de biljartclinic van 2023 en het resultaat van de komende biljartclinic van 25 februari 2024 beschikbaar. Met behulp van John Koomen Tuinen is er een prachtig plan gemaakt. Dit is de leidraad voor de verdere ontwikkelingen van het terrein.

Op dit ogenblik wordt er met alle betrokken partijen hard gewerkt aan een uitvoeringsplan om er een leuke en aantrekkelijke ruimte voor jongeren van te maken. Zo krijgt Everland een nieuwe frisse uitstraling. Als alles meezit kan er in het voorjaar een start worden gemaakt met de eerste fase van dit project.

Voor de biljartclinic van 25 februari 2024 zijn nog last-minute plekken beschikbaar. Voor 25 euro een mooie leerzame middag en bijdragen aan beschreven doel. Stuur mail naar hiswilms77@gmail.com . Meer info : www.lionsopmeermedemblik.nl