Share

Breng die HEMA fricandeau maar weer terug, de bacterie E.Coli O157 aangetroffen in de fricandeau

MEDEMBLIK – Tijdens een routinecontrole is de bacterie E.Coli O157 aangetroffen in HEMA fricandeau met artikelnummer 27906111. Om deze reden kan HEMA de voedselveiligheid van het product niet garanderen. Besmetting met deze bacterie geeft kans op maag- en darmklachten. Raadpleeg bij klachten direct de huisarts.

Iedereen die in het bezit is van het bovenvermelde product, gekocht tussen 31 maart en 7 april, wordt verzocht dit product niet te consumeren en terug te brengen naar een HEMA-winkel. Een kassabon is hiervoor niet nodig en je ontvangt het aankoopbedrag terug.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HEMA klantenservice: 020 224 2424. HEMA verontschuldigd zicht voor het ongemak.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl