Foto aangeleverd
Share

Politie vangt verdwaalde Belgische motorrijder op, de man moest in Zwolle zijn

WIERINGERWERF – Je kan nu niet bepaald zeggen dat het vak van politieagent zijn saai is, de ene dag moet je assisteren bij een ongeval, de andere dag zit je achter inbrekers aan, en soms moet je ook verdwaalde Belgische motorrijders opvangen.

Dat gebeurde dus bij het politiebureau in Wieringerwerf waar een motorrijder uit België die onderweg was naar Zwolle en door een probleem met zijn navigatie in Wieringerwerf belandde aanklopte bij het politiebureau, doorweekt en verkleumd.

De man, een journalist voor een motorblad, moest in Zwolle zijn voor een afspraak, deze liep hij natuurlijk volledig mis.. Van de politieagenten in het bureau kreeg de man een warme bak koffie en een koekje voorgeschoteld en mocht zich ook nog even vergapen aan de politiemotor waarna hij zijn weg vervolgde.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl