Bon-Theater Medemblik: ‘blij dat we weer open mogen, ook al is het maar tot 22 uur’

MEDEMBLIK – Vanavond zal premier Rutte en minister Kuipers bekend maken dat de cultuursector weer de deuren mogen openen en niet zoals het OMT. wil tot 20:00 uur maar tot 22:00 uur. Het kabinet negeert daarmee het advies van het OMT. .
Peter Vreijsen van het Bon-Theater in Medemblik zegt in een reactie tegen RTV West-Friesland: “Uiteraard zijn we blij dat we na twee maanden weer open kunnen, al is het maar tot 22:00 uur. In de maanden september t/m november 2021 konden al met succes meerdere voorstellingen doorgaan en gebleken is dat we de Covid 19-maatregelen moeiteloos kunnen naleven. Onze vrijwilligers zijn er dan ook meer dan klaar voor.
Het BON-theater heeft in februari meteen drie top acts op het programma staan. Zaterdag 5 februari staat de bekende cabaretier RAYEN PANDAY op het podium met een try-out van zijn nieuwe gloednieuwe programma ‘FOCUS’. Rayen behoeft weinig verdere introductie en behoort tot de top van Nederland.
Een week later. Op 12 februari, is het de beurt aan THIJS VAN DE MEEBERG met zijn bejubelde cabaretvoorstelling ‘MEER DAN MOGELIJK’. Thijs won in 2015 alle prijzen tijdens het Leids Cabaret Festival.
Op 26 februari komt ALEXANDER BROUCHARD naar Medemblik, die als Billy Joel wekelijks schittert in het SBS-programma ‘Tribute-Battle of the Bands’. Vorig jaar deed Alexander ook met succes mee aan het programma ‘We Want More’. ‘THE BILLY JOEL EXPERIENCE (solo)’ staat garant voor een geweldige muzikale avond waarbij alle bekende Billy Joel-hits voorbij komen.

Z.G.A.N. in de herkansing

Z.G.A.N. was aanvankelijk verplaatst van 17/18 december 2021 naar 28/29 januari 2022, maar in overleg moest het Bon-Theater na de vorige persconferentie wederom besluiten deze te annuleren. Dit vanwege de onzekerheid over wat er na 25 januari wel en niet zou mogen en de te korte voorbereidingstijd.
Maar toch goed nieuws: Z.G.A.N. zal de voorstelling ‘Uniek’ nu gaan spelen als opener van het nieuwe BON-theater seizoen op vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2022! Eén week voor het draverijweekend dus. Dat beloofd veel goeds.