Bianca Steltenpool is gespecialiseerd in hoofdhuid met problemen (Foto aangeleverd)
Share

Bianca Steltenpool, een kapster met veel kennis over hoofdhuidproblemen

MEDEMBLIK – Het vak is haar met de paplepel ingegoten als dochter van een kapster, maar Bianca Steltenpool is niet zomaar een kapster, zij heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van problemen met de hoofdhuid.

Ik volg hiervoor regelmatig trainingen om mijn kennis up to date te houden,” vertelt Bianca Steltenpool. “De Haarvriendelijke kapper heeft veel kennis over haar en problemen met de hoofdhuid, en dan moet je denken aan Atopisch Eczeem, Seborisch Eczeem, Psoriasis, Olopcia, Hoofdroos en Huidkanker, vaak niet te verhelpen maar ik kan je wel helpen hier verbetering in te brengen met op het probleem aangepaste behandelingen,” gaat Bianca verder.

Bianca komt dan met een op maat gemaakte behandelingsplan waarin de voeding, leefstijl en vitamines ook in worden meegenomen.. “Ik gebruik enkel natuurlijke producten, die niet alleen goed zijn voor het milieu maar ook voor de hoofdhuid,” aldus Bianca Steltenpool

En wil je gewoon je haar laten knippen, dan kan je ook gewoon bij Bianca terecht en ook dan gebruikt zij enkel natuurlijke producten.

Meer weten? Neem eens contact op met Bianca Steltenpool: 06-49412626

Totaal aantal keren gelezen: 632 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen