Share

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Aldi kaas Abdij Zacht, Listeria bacterie aangetroffen

MEDEMBLIK – ALDI in Nederland voert namens leverancier Milcobel Dairy nv een terugroepactie uit in regio Limburg en Noord-Brabant voor: Uit controle is gebleken dat er mogelijk Listeria aanwezig is in Abdij zacht 175g met de houdbaarheidsdatum 06/06/22. Deze Listeria bacterie kan bij consumptie gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem. Andere houdbaarheidsdata van dit product zijn niet getroffen.

Abdij Zacht 175g
HOUDBAARHEIDSDATUM: 06/06/22
EAN-code: 27064245

Klanten worden dringend verzocht dit product niet te consumeren maar dit, al dan niet aangebroken, terug te brengen naar de winkel. Een aankoopbon is niet nodig. Uiteraard wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl