Appie (Spar) sponsort ook dit jaar weer de tompoucenactie Abbekerk

ABBEKERK – Er ligt een bestelmap in de koffiehoek bij de Spar (meteen links bij binnenkomst) waarop naam, achternaam en het aantal doosjes genoteerd kunnen worden. De tompoucen kunnen dan zaterdag 9 december vanaf 9.00 uur opgehaald worden en worden afgerekend aan de kassa. Een doosje bevat vijf tompoucen en kost €6,99. Ria en Desirée staan dan in de winkel om de tompoucen te overhandigen.

Tourrit

Vanaf 10.30 uur verzamelen de motoren met hun berijders zich weer op het Dorpsplein voor de tourrit door Noord-Holland. Ze starten om 11.00 uur. Arno en Minko hebben de rit uitgestippeld. Bij trekt onderweg kunnen de deelnemers bij de Spar terecht voor verse belegde broodjes, sapjes, of de rit beginnen met een overheerlijke tosti. Voor de rit kunnen liefhebbers zich nog aanmelden via Santa Maxima Nederland.

Lichtjescollecte Abbekerk 

Dinsdag 12 en woensdag 13 december wordt weer de lichtjescollecterit in Abbekerk gehouden. Van 17.00 tot 19.00 uur wordt een rit met muziek, verklede collectanten en versierde motoren door het dorp georganiseerd. Wederom voor het Prinses Máxima Centrum. Zo geraken de inwoners van Abbekerk alvast in de kerststemming. 

Gezocht

Voor deze lichtjescollecte worden nog mensen gezocht die willen meelopen met een collectebus. Verklede motorrijders zijn ook van harte welkom om nog meer sfeer te creëren. Kijk op de facebookpagina Santa Maxima Nederland voor meer informatie.

Foto aangeleverd