Share

Andijkse start inzamelingsactie voor gedupeerden woningbrand, doel is 50.000 euro

ANDIJK – Andijkse Chaan Dwarkapersad wil de gedupeerden van de vreselijke woningbrand aan de Generaal de Wetlaan steunen door een inzamelingsactie te starten. Het doel is een bedrag van 50.000 euro op te halen zodat de gedupeerde gezinnen weer een start kunnen maken.

Lees ook: Brand verwoest woning en 2 woningen lopen veel schade op, helaas kon het hondje niet gered worden

Bij de brand werd 1 woning totaal verwoest en 2 belendende woningen liepen ernstige roet- en waterschade op. De woning waar de brand is uitgebroken moet in zijn geheel herbouwd worden, de 2 woningen naast deze woning zullen grondig moeten worden schoongemaakt.

Bij de brand kwam de herdershond van het gezin, die op dat moment elders waren, om het leven. Buren hebben nog getracht de hond uit het huis te halen maar alle hulp kwam te laat.

U kunt op Steunactie uw donatie achterlaten, van de 50.000 euro die als doel is gesteld is nu 505 euro binnen gehaald. Of gebruik de donatieknop op deze website

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl

Reacties

  1. 19 september 2022

    […] Lees ook: Andijkse start inzamelingsactie voor gedupeerden woningbrand, doel is 50.000 euro […]

  2. 8 oktober 2022

    […] Andijkse start inzamelingsactie voor gedupeerden woningbrand, doel is 50.000 euro […]