“Als ik 70 ben, ga ik stoppen en leuke dingen doen”, na 18 jaar nemen Tonny en Henk afscheid van ‘hun’ tankstation in Lambertschaag

LAMBERTSCHAAG – De Pompies, werknemers van het tankstation in Lambertschaag, namen vrijdagavond 6 januari afscheid van hun werkgevers Henk en Tonny. Desirée de Boer laat weten namens de Pompies: “De tijd van gaan was, na ruim achttien jaar het tankstation runnen, aangebroken en dat deden we tijdens een afscheidsetentje.

Henk is helemaal niet van het stoppen

Tonny had een aantal jaren geleden al gezegd: “Als ik 70 ben, ga ik stoppen en leuke dingen doen”. Waarop Henk zei: “Dat kan je tussendoor toch ook doen?” Henk is helemaal niet van het stoppen en wil het tankstation niet verkopen. Dus zochten ze een oplossing: het tankstation wordt per 1 februari verhuurd aan een ander.”

Het was een heerlijk diner met diverse gangen en tussendoortjes en verrassende smaken. “Toen het dessert op was, kregen ze van ons een prachtig boeket bloemen en een leuk presentje met herinnering aan hun Pompies. Daarna nog even natafelen; ‘we doen er nag ientje toe’! Namens ons allemaal: Henk en Tonny; het is jullie gegund om te genieten van jullie welverdiende pensioen.

We komen niet vaak mensen tegen zoals jullie met jullie lieve en warme persoonlijkheid, die zo betrokken zijn met hun personeel. Wees trots op het bedrijf wat jullie hebben neergezet en vertrouw op jullie keuze wat betreft de overname. Ga lekker genieten dus. Vieren wat je vieren kan!” besluiten Tonny en Henk

Tonny en Henk, na 18 jaar nu tijd voor iets anders Foto aangeleverd