Action verhuist deel van kantoorpersoneel naar pand van de Rabobank in Zwaagdijk-Oost

ZWAAGDIJK-OOST – Action groeit tegen de klippen omhoog en om die groei ook in de toekomst mogelijk te maken zegt Action dat het essentieel is dat de medewerkers worden voorzien van een goede en ruime werkplek. Afgelopen week kwam ook het bericht  naar buiten dat de Rabobank het pand op het bedrijventerrein in Zwaagdijk-Oost had verkocht en een klein deel weer terug huurt. En nu blijkt dat Action een deel van haar medewerkers dan in het leegstaande deel gaat huisvesten.

Frank van Rutten, woordvoerder Action zegt tegen RTV West-Friesland: “Ook al werken we bij Action in de kantoren deels hybride, zien we dat onze collega’s graag weer naar Zwaagdijk-Oost komen. Daarom is deze extra ruimte een mooie kans. Zo kunnen diverse teams in het nieuwe gebouw werken en hebben we ook voldoende ruimte voor nieuw talent dat bij Action komt werken.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Dossier Action: ” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”6″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”title”]