Young Artist Night bomvol talent

MEDEMBLIK – Afgelopen zaterdag had de Young Artist Night een programma bomvol met jong talent! De acts waren heel divers. De avond begon met rustige pop ballads en eindigde met stevige rock muziek. Voor ieder wat wils!

Maria & Etienne hadden samen hun eerste optreden tijdens deze muzikale avond. Maria zong prachtige ballads en werd hierbij begeleid door Etienne op piano. Samen zorgen zij voor een geweldige openingsact van de Young Artist Night.

Daarna was het de beurt aan de Flying Boatmen, zij doen voor de 2e keer mee aan de Young Artist Night. 3 goede muzikanten waarbij de nummers goed in elkaar zaten! Bassist Luuk viel op door zijn strakke en muzikale basloopjes.

O.K was als 3e op de avond. Dit trio heeft al heel wat samen opgetreden. Dat was ook duidelijk te zien en te horen! Zij zijn tegenwoordig ook druk bezig in de studio, 12 mei komt hun 2e single uit.

De afsluiter van de avond was BARABAS. Met hun enthousiasme kregen ze net als de vorige keer de hele zaal mee! Het publiek genoot van bekende rock covers en van hun eigen muziek. Binnen 2 weken komt officieel hun eerste single uit!

Wil jij op de hoogte blijven van de Young Artist Night? Volg ze dan op Instagram: @youngartistnight