Workshop stressreductie Inloophuis Pisa

HOORN – In september start PISA, Centrum voor leven met en na kanker in Hoorn de cursus ‘Innerlijke kracht en Zelf-genezend vermogen’. De cursus is voor mensen die klaar zijn met hun reguliere behandeling tegen kanker en die er aan willen werken om terugkeer van de ziekte te voorkomen. In acht bijeenkomsten van twee uur gaat Diana Grose in op de fysiologische consequenties van langdurig stress en de gevolgen daarvan op het kankerproces.

De cursus

Cursusleider Diana Grose

Cursusleider Diana Grose heeft een wetenschappelijke achtergrond als biochemicus en volgde vele opleidingen in natuurgeneeswijzen. Doel van de cursus is de stress-response tot rust te leren brengen waardoor het zelf-genezend vermogen van het immuunsysteem wordt bevorderd. Tijdens de cursus die op donderdag 22 september start, wordt dit toegelicht en komen er diverse lichaamsoefeningen en meditaties aan bod. Elke deelnemer gaat na de cursus naar huis met een programma van zelfzorgoefeningen die zijn afgestemd op de individuele behoeftes.

De Introductiebijeenkomst

Op donderdag 15 september vindt van 10 tot 12 uur een introductiebijeenkomst plaats en laat Diana de aanwezigen kennismaken met een aantal oefeningen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ieder die interesse heeft in de cursus en zich vrijblijvend wil oriënteren op inhoud en iets wil ervaren van de geboden oefeningen.

De cursusdagen zijn 22 en 29 september, 6 en13 oktober en 3, 10, 17 en 24 november, van 10 tot 12 uur, bij PISA, Draafsingel 59 in Hoorn. De introductiebijeenkomst kost € 5.-, de cursus € 60,-. Aanmelden voor de introductiebijeenkomst kan door een mailtje te sturen naar administratie@inloophuispisa.nl of te bellen naar 0229-758531. Meer info: www.inloophuispisa.nl.