Wisselende succes Radboud Inline-skating tijdens Daikin NK inlineskaten

inlineskaten

MEDEMBLIK – De inlineskaters van Radboud Inline-skating uit Medemblik hebben ook afgelopen zondag weer hun beste beentje voorgezet en met wisselend succes. Zondag stonden er weer diverse onderdelen op de agenda waaronder de 500 meter. Bij de Mannen Kadetten wist Jarne Feenstra uit Wognum een mooie 2e plaats te pakken voor Pom Peerdeman uit Hauwert die deze keer met een 4e plek genoegen moest nemen, dorpsgenoot Sam Veldkamp wist ook binnen de top tien te finishen met een keurige 9e plaats.

Bij de Dames Junioren B wist Sharissa Oussoren uit Midwoud een keurige 3e plaats te pakken vlak voor Janne Boos uit Wervershoof die 4e werd. Bij de Heren Junioren B wist Pepijn Bakker uit Andijk nog net binnen de top 10 te eindigen met een 10e plaats.

Bij de Dames Junioren A pakte Jet Fransen uit Andijk een mooie 3e plaats vlak voor Sofia Schilder uit Spanbroek op plaats 4. Melissa Mooijman uit Wervershoof eindigde op de 500 meter als 8e. Bij de Mannen Junioren A wist Menno van Eig uit Opperdoes de 2e plaats voor zich op te eisen.

Bij de Dames Senioren wist Bente Visser uit Andijk niet binnen de top 10 te eindigen, ze eindigde op de 14e plek in een sterk startveld. Bij de Mannen Senioren pakte Rick Schipper uit Medemblik de derde plaats, Bas Meijer uit Oostwoud eindigde op de 6e plaats voor Kay Schipper op plaats 8, Ivo de la Porte uit Oostwoud viel net buiten de top 10 met een 11e plek.

Al met al werd de prijzenkast van Radboud Inline-Skating weer fors uitgebreid, een zeer succesvol Daikin NK in Heerde voor de leden van de club uit Medemblik/Wervershoof.

Loading