Wie wordt de Westfriese Alleskunner Ondernemer van 2023?

De Westfriese ondernemers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een exclusief evenement op vrijdag 16 juni 2023 in de bedrijfshallen van Langedijk Venhuizen. Het evenement wordt georganiseerd door de OCW, HOC en OVW en belooft een dag te zijn waar nog lang over nagepraat zal worden.

Tijdens het evenement worden er spellen gespeeld en vallen er telkens mensen af. Degene die overblijft is de Westfriese Alleskunner Ondernemer en mag zich een jaar lang wentelen in deze roem. Er wordt gestart met 100 koppels, dus 200 personen en alle spellen worden in koppels gespeeld. “We zijn verheugd om dit evenement te organiseren en om de Westfriese ondernemersverenigingen en ondernemers bij elkaar te brengen voor een dag vol plezier, netwerken en samenwerking. Het is echt uniek dat dit georganiseerd wordt in Westfriesland”, aldus Evelien Loomans, namens de organisatie.

Netwerken en mooie prijzen

Het evenement biedt vele voordelen voor ondernemers die deelnemen. Niet alleen zullen de deelnemers een prachtige dag beleven met als afsluiting lekker nazitten met al hun supporters en nieuwe vrienden, ze bouwen ook een geweldige band op door te strijden met anderen op een sportieve manier van netwerken. Daarnaast maken deelnemers kans op de hoofdprijs: een elektrische fiets. Als je meedoet met de Westfriese Alleskunner Ondernemer, mag je de rest van het jaar gratis deelnemen aan de activiteiten van de HOC, OCW en OVW. Dit geldt ook voor je koppelmaatje. Alle deelnemers krijgen bovendien een prijs.

Ook supporters hebben een leuke dag

De bedrijfshallen van Langedijk Venhuizen, die 70×35 meter groot zijn, zullen worden gevuld met veel verrassingseffecten en spellen. De ene helft van de hal zal worden gebruikt als horecagelegenheid voor alle deelnemers en supporters, terwijl de andere helft wordt gebruikt voor de spellen. Aansluitend kan er nog worden nagezeten en zal er een DJ aanwezig zijn.

Meld je nu aan

Deelnemers kunnen zich als koppel van twee ondernemers tot en met 16 mei aanmelden via www.wfalleskunner.nl. Van dit koppel mag maximaal 1 persoon lid zijn van een deelnemende ondernemersclub (OCW, HOC en OVW). Deelname kost 50 euro per persoon.