ouderen
Links op de foto Willem Bakker die wethouder Yannick Nijsingh de laatste adviezen overhandigd

Wethouder Nijsingh neemt nieuwste uitgave Raad van Ouderen in ontvangst

MEDEMBLIK – Afgelopen woensdag nam wethouder Yannick Nijsingh op het gemeentehuis het nieuwste advies van de Raad van Ouderen West-Friesland in ontvangst. Stichting Ouderennetwerk West-Friesland overlegt met gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, verzekeraars, woningcorporaties en andere belanghebbenden, en willen een goede vertegenwoordiging zijn voor ouderen in de regio.

Willem Bakker van de Raad van Ouderen bood de wethouder de aanbevelingen aan. Wethouder Yannick Nijsingh laat weten dat de inzichten van de Raad van Ouderen van grote waarde zijn voor onze gemeenschap. “Als wethouder zet ik me in om samen te werken met onze ouderen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk aan hun behoeften wordt voldaan en hun stemmen gehoord worden.

Namens Stichting Ouderennetwerk West-Friesland neemt Willem Bakker deel aan de Raad van Ouderen.

De Raad van Ouderen adviseert het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en andere partijen die actief zijn in de ouderenzorg en vraagt aandacht voor relevante thema’s. De raad bestaat uit ouderen die ook actief zijn in regionale en landelijke ouderennetwerken (waaronder BeterOud).  De Raad van Ouderen werd op 11 oktober 2018 geïnstalleerd door de minister van VWS, Hugo de Jonge.

Loading