Westfriese Uitdaging matcht computers van Beerepoot aan 5 organisaties

WEST-FRIESLAND – ‘Wat een geweldig resultaat! Beerepoot Automatisering bracht deze keer maar liefst vijf prachtige matches tot stand. Het was een prestatie om trots op te zijn, en de voldoening van het helpen van verschillende organisaties was onbeschrijflijk,’ laat de Westfriese Uitdaging weten.

Westfriese Uitdaging zorgt voor verbinding

De Westfriese Bibliotheken waren de eerste die profiteerden van deze samenwerking. Samen met Van Diepen Van der Kroef Advocaten boden Beerepoot Automatisering PC’s aan om de digitale wereld toegankelijker te maken voor de gemeenschap. Nu kunnen ze hun diensten nog efficiënter aanbieden aan hun bezoekers.

Beerepoot Automatisering maakte ook Stichting Wings of Change blij met de aangeboden PC’s. Deze stichting combineert de opvang van roofvogels met de zorg voor kwetsbare doelgroepen. De interactie met de dieren zorgt voor een positieve invloed op het welzijn van mensen. De PC’s zullen hen helpen om hun missie nog effectiever uit te voeren.

Life Builders, een multiculturele kerk waar iedereen welkom is, was eveneens een ontvanger van de PC’s. De computers zullen hen ondersteunen bij het delen van hun passie en het verspreiden van liefde onder de mensen om hen heen.

En tot slot, Dorcas, een organisatie met liefde en hoop voor mensen in nood. Ze creëren mogelijkheden voor hen om tot bloei te komen, vooral bij armoede, uitsluiting en crisis, volgens de principes van Jezus Christus. De PC’s zullen hen helpen hun humanitaire inspanningen te versterken en meer mensen te bereiken die hun hulp nodig hebben.

Dierenweide de Zoete Inval is een speciale plek waar jong en oud even op adem kunnen komen te midden van geiten, schapen, konijnen, cavia’s en kippen. Deze plek biedt activiteiten om herstel te bevorderen en zorgt er automatisch voor dat je een glimlach op je gezicht krijgt. Vrijwilligers kunnen hier hun gedachten verzetten door zich in te zetten bij de dieren. Beerepoot Automatisering maakte deze bijzondere plek blij met een koffieautomaat, waardoor bezoekers en vrijwilligers nog meer kunnen genieten van hun tijd daar.

De samenwerking tussen Beerepoot Automatisering, Van Diepen Van der Kroef Advocaten, de Westfriese Uitdaging en deze diverse organisaties was een voorbeeld van wat mogelijk is wanneer bedrijven en organisaties hun krachten bundelen voor een gemeenschappelijk doel. De vijf prachtige matches waren het bewijs dat met solidariteit en inzet, de wereld een betere plek kan worden. Het was een prestatie om trots op te zijn en inspireerde anderen om ook hun steentje bij te dragen aan het welzijn van de samenleving.

Foto aangeleverd