Wervershoof in de ban van de 67ste gemeenschapsveiling. ‘Wel eens je tentje opgeslagen tijdens de kermis?’

WERVERSHOOF – Het is Frieda, Karin en Danielle wéér gelukt om een mooie catalogus samen te stellen. Nog tweeënhalve week en dan is het zover: onze 67e Gemeenschapsveiling. Veel later dan we gewend zijn, maar de reden hiervan zal genoegzaam bekend zijn.

Er is weer een heel mooi aanbod aan koopjes. Wat te denken van het allereerste ‘Wervershovertje’, een variant op het alom bekende ‘Amsterdammertje’ met de 3 kruisen. Wie wordt de allereerste bezitter van dit unieke exemplaar? Je kunt ook zitting nemen in de jury van The Masked Singer in De Dars op 17 september a.s. .Weleens je tentje opgeslagen tijdens kermis in Wervershoof? Nikita en Patrick bieden je die kans; niet zomaar een tent, maar een tent die valt in de categorie ‘glamping’. Op ‘schoolreisje’ naar Volendam met een rondleiding door Jan; je wordt met een speciale touringcar van Kaijer weggebracht en ook weer opgehaald.

Ben je toe aan een nieuwe douchekraan? Nog even wachten met de aanschaf hiervan; de fa. Sneeboer biedt een mooie doucheset aan en monteert deze ook nog voor je. Een romantische picknick tijdens een roeitocht over de Noorderkogge? Wij regelen het voor je. Je ziet: er is alles aan gedaan om er weer een aantrekkelijke veiling van te maken. De catalogus is in het weekend van 7/8 mei op de deurmat te verwachten. Kun je niet wachten en ben je nieuwsgierig, neem dan nu al een kijkje op onze site: www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl. Noteer alvast de datum van vrijdag 20 mei; locatie: Café Restaurant ’t Fortuin. Zien we jou ook? Graag tot ziens.