Share

Weerbericht West-Friesland: overwegend bewolkt en lokaal kans op motregen

WEST-FRIESLAND – Vandaag trekt de bewolking naar het zuidwesten weg en komt de zon op steeds meer plaatsen tevoorschijn. In het uiterste noordoosten kan de mist lokaal hardnekkig zijn. De middagtemperatuur ligt rond 6°C, daar waar de mist blijft hangen, komt de temperatuur maar net boven nul. De wind wordt zwak uit een veranderlijke richting, in het Waddengebied is de wind matig uit een zuidwestelijke richting.
In de nacht naar dinsdag is het vrij helder en ontstaat gedurende de nacht op veel plaatsen mist.
De wind is zwak en veranderlijk. De minimumtemperatuur ligt rond de -3°C, op enkele plaatsen komt matige vorst voor, -5 tot -6°C.
Dinsdag overdag lost de mist slechts langzaam op, op enkele plaatsen mogelijk helemaal niet. Buiten mistgebieden zijn er zonnige perioden. De wind blijft zwak en veranderlijk en de maximumtemperatuur komt uit op 2°C, daar waar de mist blijft hangen komt de temperatuur niet boven het vriespunt uit. (bron: KNMI)

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl