Share

Weerbericht West-Friesland: Geleidelijk toenemende bewolking, later af en toe motregen

WEST-FRIESLAND – Vanochtend hebben we nog een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Vanmiddag raakt het van het noordwesten uit overal bewolkt en later in de middag en in de avond kan plaatselijk motregen vallen. De temperatuur loopt geleidelijk op naar ca. 11°C. De zuidwestelijke wind is matig, 3-4 Bft, aan de kust vrij krachtig, 5 Bft, in het noordelijk kustgebied soms krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar vrijdag is het overwegend bewolkt en vooral landinwaarts kan er lokaal motregen vallen. Met temperaturen van ca. 11°C wordt het een zachte nacht. Er staat een zwakke tot matige, aan zee vrij krachtige westelijke wind.
Vrijdag overdag is het overwegend bewolkt. Lokaal kan er nog steeds motregen vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Met een maximumtemperatuur van rond 13°C is het zacht. De westelijke wind blijft matig, langs de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl