Weerbericht Medemblik: Zonnige perioden maar vanavond neemt de bewolking toe

WEST-FRIESLAND – Vanochtend komt er op meerdere plaatsen (dichte) mist voor, met uitzondering van het noorden. De mist lost later in de ochtend op de meeste plaatsen op. In het midden en noorden kunnen vooral bruggen en viaducten nog plaatselijk glad zijn. Verder breekt de zon op veel plaatsen door. Het blijft droog. De wind neemt toe naar matig en komt uit het zuidwesten.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan zee is de wind vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, windkracht 6. Vanavond trekt bewolking van het noorden uit zuidwaarts. Het blijft droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan zee is de wind vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, windkracht 6.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 3°C landinwaarts en 6°C langs de noordwestkust. Er staat een matige wind uit richtingen tussen west en zuidwest. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig tot krachtig.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. Er staat een matige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig. Morgenmiddag is het zwaar bewolkt, met mogelijk af en toe wat zon. De middagtemperatuur is ongeveer 9°C. Het blijft vrijwel overal droog. Er waait een matige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.

Morgenavond is het zwaar bewolkt. Het blijft droog en er is weinig wind. (Bron: KNMI)