Weerbericht Medemblik: zonnig, maar wel frisjes

MEDEMBLIK – Vanochtend is het droog en zonnig. Er is eerst weinig wind, in de loop van de ochtend neemt de wind toe naar matig uit het noordoosten. Vanmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De temperatuur loopt op naar ca. 7°C. De noordoostenwind is matig. Vanavond zijn er wolkenvelden aanwezig, maar het blijft droog. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht is het grotendeels droog. Aan het einde van de nacht kan er in het oosten wat lichte regen vallen. In het noorden ligt de temperatuur rond of net boven het vriespunt, in het zuiden enkele graden onder nul. In de loop van de nacht komt de temperatuur met uitzondering van Limburg overal boven nul te liggen. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het grotendeels bewolkt en plaatselijk valt wat lichte regen of mogelijk wat natte sneeuw. Er is weinig wind. Morgenmiddag begint met veel bewolking en in de westelijke helft mogelijk wat lichte regen. Van het oosten uit breekt in de loop van de middag de zon door. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Morgenavond klaart het breed op en is het droog. In het noordwesten drijven soms wolkenvelden over en is lichte regen mogelijk. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)