Share

Weerbericht Medemblik: zonnig maar ook wolkenvelden

MEDEMBLIK – Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en blijft het nog op de meeste plaatsen droog. Vooral in het noorden is er af en toe zon. Er staat weinig wind, in het noordelijk kustgebied staat een matige wind uit het zuiden. Vanmiddag zijn er perioden met zon. In het westen en zuiden neemt de bewolking toe. In het westen valt er af en toe regen. Vooral in het zuidoosten ontstaan er buien, plaatselijk met onweer. De temperatuur loopt uiteen van 13°C in het noordwesten tot 18 à 19°C in het zuidoosten. De matige wind komt uit het noordwesten.

Vanavond komen er eerst vooral in het zuidoosten en oosten enkele buien voor, plaatselijk met onweer. Van het noordwesten uit neemt overal de bewolking verder toe, maar hieruit valt vrijwel nergens regen. De matige wind komt uit het noordwesten.

Komende nacht valt er af en toe regen. De minimumtemperatuur is ongeveer 8°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt. In het zuidoosten komt eerst nog bewolking voor waar nog een spat regen uit kan vallen. De matige wind komt uit het noordwesten. Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De temperatuur loopt uiteen van 9°C in het noorden tot 15°C in het zuiden. De wind is matig en komt uit noordelijke richting.

Morgenavond klaart het op en blijft het droog. Er is weinig wind. Langs de kust is de wind matig en komt uit het noordwesten. (Bron: KNMI)