Weerbericht Medemblik: zonnig maar ook bewolking en mogelijk spatje regen

MEDEMBLIK – Vanochtend is er vrij veel bewolking en hier en daar regent het. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig. Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er ontstaan enkele regen en -onweersbuien. De kans daarop is het grootst in het zuiden en midden. Plaatselijk kan in korte tijd veel neerslag vallen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot 21°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind. Vanavond komt er eerst nog een enkele regen- en onweersbui voor. Er staat weinig wind.

Komende nacht ontstaat er in het zuiden en westen mist. De minimumtemperatuur ligt rond 12 °C. Er staat weinig wind.

Morgenochtend komt er vooral in het zuiden en westen eerst mist voor. Verder is het half tot zwaar bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. Er is weinig wind. Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. In het noorden en oosten ontstaat een enkele bui. Aan de westkust kan plaatselijk mist voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. Er staat een zwakke wind die uit een zuidelijke richting komt.

Morgenavond komen er in het noorden oosten nog enkele buien voor. Van het westen uit neemt de bewolking verder toe. Er staat weinig wind, aan zee is de wind zwak tot matig en komt uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)