Weerbericht Medemblik: zon maar ook kans op een enkele bui

Weerbericht 16 juli 2023

MEDEMBLIK – Vanochtend schijnt de zon geregeld en vooral in het westen en noorden komen enkele buien voor. Boven land is de zuidwestenwind vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. In het noordwestelijk kustgebied is de wind eerst mogelijk stormachtig, windkracht 8, met zware windstoten van 75-90 km/uur. Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral landinwaarts mogelijk enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 23°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. In het zuiden en oosten komt plaatselijk nog een bui voor. De zuidwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer is de wind matig tot vrij krachtig.

Komende nacht kan heel lokaal nog een lichte bui voorkomen, maar is het overwegend droog. De minimumtemperatuur is ongeveer 15°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en kan er een enkele bui voorkomen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee vrij krachtig, boven de Wadden krachtig, windkracht 6. Morgenmiddag is er af en toe zon maar komen ook enkele buien tot ontwikkeling met kans op onweer. De middagtemperatuur ligt rond 21°C. De wind komt uit het westen en is boven land matig, aan zee matig tot vrij krachtig. Morgenavond klaart het geleidelijk op. In het oosten komen eerst nog enkele buien voor. Er staat een meest matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)

?size=ani 12 Actueel

Loading