Weerbericht Medemblik: zon en wolken wisselen elkaar af

MEDEMBLIK – Vanochtend is het droog en schijnt op veel plaatsen de zon, in het noorden komt ook wat bewolking voor. De noordoostenwind wordt overal matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Vanmiddag is er veel zon. In het noorden komen ook enkele wolken voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C op de Wadden tot 20°C in het zuiden van het land. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Langs de zuidwestkust kan de wind in de tweede helft van de middag toenemen naar krachtig, windkracht 6. Vanavond is het onbewolkt en droog. De wind komt uit het noordoosten en neemt boven land af naar zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar matig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk 3°C in het noordoosten tot 8°C in het zuidwesten. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is zwak tot matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig.

Morgenochtend is er veel zon. Het noorden maakt weer kans op wat bewolking. Het blijft droog. De wind, die uit het noordoosten komt, is zwak tot matig. Morgenmiddag blijft het droog. Er is volop zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C op de Wadden tot 22°C in het zuidoosten van het land. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenavond is er veel zon en blijft het droog. De wind komt uit noordoost en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)