© Weerstation Medemblik
Share

Weerbericht Medemblik: Zeer zonnige woensdag, maar wel fris begin van de dag

MEDEMBLIK – Vanochtend is het zonnig en vriest het eerst licht tot matig. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost. Vanmiddag is het zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost. Vanavond is het op de meeste plaatsen onbewolkt. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk -4°C in het zuidoosten tot +1°C op de Wadden. De zuidelijke wind is zwak tot matig. Aan zee en op het IJsselmeer staat een vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend begint onbewolkt. In het westen en noorden raakt het bewolkt, maar het blijft vrijwel overal droog. Er staat een matige, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het zuidwesten. Aan de westkust gaat de wind uit het westen waaien. Morgenmiddag is het zwaar bewolkt en mogelijk valt er plaatselijk wat lichte motregen. Halverwege de middag klaart het in het noordwesten op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten tot 7°C in het noordwesten. De wind komt uit zuidwest en is zwak tot matig. Aan zee staat een matige wind uit west tot noordwest.

Morgenavond is er in het begin veel bewolking in het zuiden en oosten waaruit plaatselijk motregen kan vallen. Van het noordwesten uit klaart het verder op en later kan er in het oosten en zuiden plaatselijk mist ontstaan. In Limburg blijft het bewolkt. Er staat weinig wind. In de noordelijke helft staat een matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 186 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen