Weerbericht Medemblik: wolkenvelden maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vanochtend is het eerst op veel plaatsen zonnig. In de loop van de ochtend komt er in het noorden en westen meer bewolking. Het blijft droog. Er staat weinig wind. Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met in het noorden later kans op een bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C in het noorden tot lokaal 26°C in het zuiden van Limburg. De wind komt uit noordwest en is matig. Vanavond zijn er brede opklaringen, maar in het noorden kan nog een lichte bui voorkomen.

De noordwestenwind is matig. Komende nacht is er in het uiterste noorden een kleine kans op een bui. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. Er staat weinig wind maar in het Waddengebied is de wind noordwest en matig tot vrij krachtig.

Morgenochtend zijn er vooral in het zuiden zonnige perioden. In het noorden is meer bewolking aanwezig met kans op een lichte bui. Morgenmiddag schijnt de zon vooral in het zuidwesten. In de rest van het land is er veel bewolking en in het noorden is er kans op een bui. De west tot noordwestenwind is matig. De middagtemperatuur komt uit op 20°C in het noorden en 23°C in het zuiden.

Morgenavond is het op de meeste plaatsen bewolkt en in het noorden valt er wat regen. In het zuiden komen enkele opklaringen voor. Er staat weinig wind.