Share

Weerbericht Medemblik: wisselvallig, morgen veel wind

MEDEMBLIK – Vanochtend trekt een gebied met regen van west naar oost over het land. De wind waait uit een zuidelijke richting en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. Vanmiddag is het bewolkt en kan er het plaatselijk (licht) regenen. De middagtemperatuur ligt rond 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond zijn er enkele opklaringen en kan er plaatselijk lichte regen vallen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5-6, uit het zuidwesten.

Morgenochtend trekt regen van west naar oost over het land. Het is zwaar bewolkt. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5-6, uit het zuidwesten. Later in de ochtend kan de wind aan de noordwestkust hard worden, windkracht 7.

Morgenmiddag begint met af en toe regen of motregen. Geleidelijk wordt het in de noordwestelijke helft van het land droog. Elders valt dan af en toe een bui. Het is zwaar bewolkt. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuidwesten. Aan het begin van de middag is de wind aan de noordwestkust hard, windkracht 7.

Morgenavond valt er vooral in de zuidelijke helft regen. Het is zwaar bewolkt. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)